Hoe kan ik mijn Nubo Cam resetten/rebooten?

• Verwijder de Nubo Cam uit het account via de Nubo App.
  • Zorg ervoor dat de Nubo Cam niet met de voeding is verbonden.
  • Schroef de onderkant van de Nubo Cam los met behulp van de schroevendraaier uit de doos.
  • Druk de reset knop in en houd deze ingedrukt.
  • Verbind de Nubo Cam met de voeding en houd de knop ingedrukt. Het lampje gaat blauw knipperen.
  • Laat de knop na 5 seconden weer los.
  • Wacht tot het lampje groen gaat knipperen: de Nubo Cam is nu klaar om opnieuw aan je account te worden toegevoegd.
  • Zodra de Nubo Cam weer aan het account is toegevoegd kan de onderkant weer terug worden geschroefd.