Kan mijn Nubo Cam buitenshuis worden gebruikt?

Nubo kan de storm buiten weerstaan en de vriezer binnen bij het gebruik van de meegeleverde kabel plug. Nubo cameras zijn beschermd om te blijven opereren in weercondities van -20ºC tot +40ºC. Kortom het is IP-64 ready.

Opgelet: De Nubo adapter is niet IP-64 en moet daarom niet buiten worden gebruikt. Wanneer de Nubo Cam buiten wordt gemonteerd, zorg er dan voor dat de power adapter een beschutte en droge plek vindt.