Hoeveel data verbruikt mijn telefoon bij het gebruik van Nubo?

Bij gebruik van de Nubo App op jouw persoonlijke smartphone wordt data verbruikt door live streaming en het afspelen van Events. Exact data verbruik is afhankelijk de kwaliteitsinstellingen van de Nubo Cam (1080p op Wi-Fi of 720p op 4G). Wanneer de Nubo Cam op maximale kwaliteit draait, wordt er ongeveer 15 to 20 mb verbruikt per Event of per 1 minuut live streaming. Voor het exporteren of afspelen van hoge kwaliteit opnames van de SD-kaart adviseren wij om verbonden te zijn met een Wi-Fi netwerk.