Volgen

Wat gebeurt er met mijn abonnement als ik mijn Nubo Cam uit mijn account verwijder?

Jouw Nubo Connect abonnement is nog steeds actief wanneer een Nubo Cam uit het account wordt verwijderd. Als je deze niet meer wilt gebruiken kan je via Mijn Account het abonnement naar een Freemium downgraden.